Afspil video

Vores faglighed

Make Sense Film er et kreativt film- og tv-produktionsselskab med solid og mangeårig erfaring indenfor film, reklame og tv-branchen. Vores faglige fundament bygger på journalistisk og kreativ historiefortælling. Vi har kompetencer til at arbejde selvstændigt og professionelt med alle facetter af produktionen: Fra første idé til færdig produktion.
 

Vores tilgang

Make Sense er ikke kun dit video bureau – vi er din professionelle samarbejdspartner til video og content. Vi er fleksible og imødekommende, og løser dine opgaver med stort engagement. Du kan forvente, at vi udfordrer din forståelse af video og content for nå den bedste løsning i fællesskab. Vi går langt – for at skabe værdifuldt content til dig.

Make Sense’s DNA er visual storytelling – it has to Make Sense! – som vi siger. Og den stærke fortælling er udgangspunktet, uanset hvilken type produktion vi arbejder med.

"Make Sense’s DNA er visual storytelling – it has to Make Sense! – som vi siger. Og den stærke fortælling er udgangspunktet, uanset hvilken type produktion vi arbejder med."

Murad Ahmed, Adm. direktør

Vores arbejde

100 +
Afsluttede projekter
Luk Menu

Kontakt os