logo_hvid_alt

Kontakt

Odense

+45 28 23 72 12

ma@makesense.dk

Blangstedsgårdsvej 1
5220 Odense SØ

København

+45 70 70 74 12

os@makesense.dk

Dronningens Tværgade 7
1302 København K

Briefingskabeloner

facebook linkedin

Intromøde

Hvad sker der på et intromøde før videoproduktion går i gang?

Hos Make Sense starter enhver god filmproduktion over en kop kaffe eller the. Vi prioriterer din tryghed, når vi indleder et samarbejde om videoproduktion

Det rigtige match er vigtigt. Det gælder i tøj, arbejde og partner, men i særlig høj grad også i valget af videopartner – i hvert fald hvis du spørger Murad.

Derfor prioriterer vi altid at mødes med dig, inden at vi siger ja til en filmproduktion eller videoopgave.

Det gør vi af den simple grund, at det er vigtigt at se hinanden an, inden at man lancerer et samarbejde – som videoproduktion ofte er eller bliver.

Mening og meningsfulde fortællinger er vigtige hos Make Sense Film, og derfor er vi altid interesseret i at høre, hvad der giver mening for dig og din virksomhed.

 

Vi kommer gerne til dig – også virtuelt!

Det første møde kan foregå hos både dig eller på et af vores kontorer i Odense eller København. Du vil ofte mødes med en eller flere af vores erfarne producenter eller projektledere.

Her taler vi om din virksomheds behov samt hvilket arbejde og udvikling i har i virksomheden. Det er for at tale os ind på, hvordan og hvorledes vi kan løse din opgave bedst muligt.

 

Den rigtige videoproduktion til dig

Som afslutning på samtalen kommer vi med et overslag på produktion ift. de behov og det budget, som din virksomhed har. Der er mange der tilbyder billig videoproduktion, men vi konkurrerer ikke på den laveste pris – vi konkurrerer på det bedste produkt.

Når vi tager hver til sit vil vi bruge noget tid på at udarbejde et tilbud. Det er så op til dig, om det passer til jeres ønsker og budget. Hvis opgaven allerede er accepteret til mødet, så vil du i stedet modtage et manuskript med en overordnet beskrivelse af den eller de historier, som vi vil lave.

Læs mere om: Manuskript og storyboard til video ▶️

Vi kan også hjælpe med diverse foto opgaver gennem Danskfirmafoto.

Se resten af processens 5 simple trin

Intromøde

Hvad har I brug for? Vi mødes uformelt over en kop kaffe.

Manusudkast

Vi leverer et udkast til manuskript baseret på Jeres ønsker og ideer.

Produktion

Når manus er godkendt, udvælges holdet til opgaven.

Redigering

I klippeprocessen bliver filmen finpudset med grades og lydmix.

Færdig film

Vi leverer en færdig film og eventuelle undertekster.

Dyk ned i vores projekter

Cases

Launchfilm – Jabra Elite 75t

Launchfilm – Jabra Elite 75t

Opgave Jabra skulle bruge en visuelt lækker fremvisning og præsentation af deres nye Elite 75t earbuds. Vores opgave bestod i at formidle de nye funktioner visuelt, og vise de elegante høretelefoner frem, på en stilren og lækker måde. Løsning De tætte nærbilleder...

læs mere
Livestream – Toyota Yaris Cross

Livestream – Toyota Yaris Cross

Opgave Toyota Danmark ville give deres fans en snigpremiere lidt ud over det sædvanlige med en lancering på Facebook. Ambitionen var en ægte danmarkspremiere af international kaliber, og så var Make Sense den eneste rigtige partner at samarbejde med. Løsning Med et...

læs mere
HYBRIDEVENT – FOLKEMØDET 2021

HYBRIDEVENT – FOLKEMØDET 2021

Opgave I ti år har Folkemødet været afholdt på Bornholm. Festivalen i 2020 måtte aflyses på grund af udbruddet af Covid-19, men i 2021 skulle det være anderledes. Et nyt hybrid-format skulle sikre, at hele Danmark kunne deltage. Det blev den største opgave for Make...

læs mere