logo_hvid_alt

Kontakt

Odense

+45 28 23 72 12

ma@makesense.dk

Blangstedsgårdsvej 1
5220 Odense SØ

København

+45 70 70 74 12

os@makesense.dk

Dronningens Tværgade 7
1302 København K

Briefingskabeloner

Virtuel konference – læringsfestival

Opgave

Læringsfestival Online 2021 skulle afholdes som et virtuelt event som følge af restriktioner i forsamlingsantalet.

Bag det fælles virtuelle arrangement stod Center for Undervisningsmidler i Danske Professionshøjskoler og Styrelsen for It og Læring i Børne- og Undervisningsministeriet.

Løsning

Med et praktisk og teknisk setup fik vi etableret en 7-kamera live TV-kanal, samt en redaktion, hvor vi streamede forproduceret indhold ud på 5 separate virtuelle emnespecifikke kanaler.

De to fuldt udstyrede studier – samt professionelle moderatorer – skabte fundament for debat, dynamiske skift og fagligt indhold på højt niveau, som man kender det fra fysiske konferencer.

Agenda Group leverede den virtuelle platform for konferencen, som var både indbydende og sømløst integreret med de forskellige videofeeds.

Resultat

Læringsfestival forløb over fire dage med mere end 20 timers live indhold med grafik, videogennemstillinger og et hav af gæster til debatter, keynotes og spændende oplæg.

Materialet fra konferencen blev samtidig klippet ned og lagt op til deltagerne til fri afbenyttelse på den online platform.

Med knap 13.000 registrerede deltagere, nåede kunden sit mål om at omdanne en stor, fysisk konference til et endnu større fagligt, socialt og virtuelt event.

Start et samarbejde med mening

I mere end et årti har Make Sense leveret journalistisk indhold og liveproduktion til vores kunder.

Lad os tale sammen, hvis du vil høre mere om, hvordan Make Sense kan hjælpe jer med film eller live. 

Kontakt os

10 + 10 =