Loading...

Video News Release

It has to Make Sense
Home / Video News Release

En VNR eller mere mundret – videopressemeddelelse – er et journalistisk vinklet indslag.

En VNR (Video News Release) eller mere mundret – videopressemeddelelsen – er et journalistisk vinklet indslag, der fungerer som enten supplement til den traditionelle pressemeddelelse, eller som enkeltstående historie med fokus på en stærk case eller fascinationsstof.

Hos Make Sense har vi mange års erfaring med at producere og distribuere videopressemeddelelser – en erfaring, der tager udgangspunkt i vores rødder indenfor den danske TV nyhedsbranche på TV2 og DR.

Ingen reklame – men eksponering
En VNR produceres som et tilstræbt objektivt journalistisk indslag. Det betyder, at vi ikke anpriser produkter, organisationer eller virksomheder. Istedet lægges der vægt på den gode historie, den stærke case eller den stærke forbrugervinkel, hvorved man opnår positiv eksponering.

Fremgangsmåde
Vi producerer en VNR ud fra et manus, der udvikles i tæt samarbejde med kunden, hvorefter vores videojournalister går i gang med selve produktionen og efterfølgende redigering af indslaget.

Distribution
Når du bestiller en VNR kommer produceres ikke blot et tv-indslag. Vi sørger også for at skrive artikel til indslaget og tage kontakt til relevante webbaserede nyhedsmedier – og følger op på historien. Med i pakken hører, at vi løbende giver status på resultatet og udarbejder afslutningsvis en afrapportering med linkhenvisninger, screendumps og total antal eksponerede brugere.
Med VNR´en skaber vi værdifulde resultater og garanteret medieeksponering.

Årets brugtbil
Mobilens fremtid
- med Preben Mejer
Mary og ministeren
- i Mozambique
Molslinien nye superfærge
- på vej til Danmark

Kontakt

Jonathan Andreassen
Produktionschef

+45 27 13 07 91
jk@makesense.dk